Tesla Select A 3,6 kW split klíma TA36FFCL-1232IAW

189.990 Ft

Megrendelés: +36 70 773 3109

Kategória: Címke:
Specifikáció
Típus Oldalfali split klíma
Energiaosztály A++/A+
Teljesítmény 12000BTU
Inverteres Van
WiFi Van
Hűtő teljesítmény 3.50 kW
Fűtő teljesítmény (kW) 3.80 kW
SEER 6,2
SCOP 4.00
Hűtőközeg típus R32
Működési tartomány hűtés (°C) 19-46°C
Működési tartomány fűtés (°C) -15°C - 30°C
Beltéri zajszint dB 53
Kültéri zajszint dB 61

 

Ideális hőfok a nap minden percében

A távirányítóban elhelyezett hőmérséklet-érzékelő folyamatosan ellenőrzi az aktuális szoba hőmérsékletét. Ennek köszönhetően képes a helyiség hőmérsékletét a kívánt hőfokon tartani azzal, hogy jelet tud küldeni a klímaberendezésnek.

 

Turbó mód

Amikor a légkondicionáló Turbó üzemmódba kapcsol, maximalizálja hűtési vagy fűtési teljesítményét, így a helyiség gyorsan hűvösebbé vagy melegebbé válik.

 

Gomba és baktérium elleni védelem

A hűtés vagy a páramentesítés befejezése után a légkondicionáló aktiválja a gombaölő funkciót. Megakadályozza a gombák és a káros baktériumok terjedését, miközben fenntartja az egészséges és kellemes környezetet.

 

Irányított légáramlás

A vízszintes lengés funkcióval beállíthatod a légáramlás irányát, ha azt szeretné, hogy a Tesla TA36FFCL-1232IAW klímából a levegő oldalra fújjon.

 

Wi-Fi funkció

A légkondicionálót okostelefonnal vagy bármilyen más intelligens eszközzel kényelmesen vezérelheted, a Wi-Fi vezérlő funkciónak köszönhetően. Nem kell a távirányítót magaddal vinned!

 

Intelligens leolvasztás

Ha a kondenzátor lefagy fűtés üzemmódban alacsony külső hőmérséklet idején, a Tesla klímaberendezés elindítja az intelligens leolvasztás üzemmódot.

 

Egészségügyi szűrő (ionizáló):

Egy adott szintű iontelítettség hatására a levegőben megtalálható káros mikroorganizmusok a földre esnek, csökkentve ezzel a belégzésük esélyét. Az ionizátorral ellátott készülék rendkívül hasznos lehet az allergiás betegek számára.

 

 

További információk

Energiaosztály (fűtés)

Energiaosztály (hűtés)

Fűtésre optimalizált

Garancia

SCOP

SEER

WIFI