Panasonic KIT-VZ9-SKE VZ FLAGSHIP 2,5KW

1.219.380 Ft

Megrendelés: +36 70 774 7954

Kategória: Címke:
2.5 kW hűtőteljesítmény
Működés hűtés: -10 – 43 °C)
25 - 30m2 hűtésére.
SEER: 10,50
"A+++" szezonális hűtő energiaosztály
3.6 kW fűtőteljesítmény
Működés fűtés: -35 – 24 °C
SCOP: 6,20
"A+++" szezonális fűtő energiaosztály
28.8 - 36 m2 fűtésére.
NANOE-G szűrő rendszer
energia takarékos inverter vezérlés
Beltéri hangteljesítmény (hűtés): 59 dB
Kültéri hangteljesítmény (hűtés): 64 dB
Leolvasztás közben is fűt! Egy energia tároló van a kültéri egységbe beépítve. NANOE-G légtisztító rendszer, ECONAVI energia takarékossági rendszer Hétvégi-ház funkció 7–8°C -on tartja a hőfokot.
Hűtés éves energia felhasználás 83 kWh
Fűtés éves energia felhasználás 812 kWh
Hűtés tervezett telj. 2.5 kW
Hűtés +35°C EER 5.81
Fűtés tervezett telj. 3.6 kW
Fűtés +7°C 3.6 kW / COP 5.63
Bivalens hőfok -10°C 3.6 kW / COP 3.05
Fűtés min. üzemi hőfok -20°C 4.6 kW / COP 2.04

 

R32 hűtőközeg
Fűtésre optimalizált klímaberendezés
DC Inverteres technológia: Az Inverter termékcsalád nagyobb hatékonyságot és jobb komfortérzetet kínál. Hőszabályozása precízebb, nagy ingadozásoktól mentes, ami kevesebb energia felhasználásával tartja állandó szinten a környezeti hőmérsékletet, és jelentős csökkenést eredményez a zaj- és a rezgésszintben
Energiatároló rendszer. Hőtároló egység, amely SZÜNETMENTES fűtést és gyors fűtést biztosít.
Hőtárolás: Ez az újonnan kifejlesztett, innovatív technológia az eltárolt hőt használja fel a fűtésre. A rendszernek köszönhetően hihetetlenül hatékonyan és kényelmesen fűthet a légkondicionáló berendezéssel.
Econavi érzékelő: Pihenés vagy tévézés közben a légkondicionáló általában állandó hőmérséklet-beállítással működik. Az Econavi érzékeli ezt, és minden lehetséges módon csökkenti a veszteséget. Akár 38% energiamegtakarítás (hűtés) Csúcstechnológiájú érzékelőkkel és precíz szabályozási görbék segítségével elemzi a helyiség körülményeit, és ennek megfelelően állítja be a hűtőteljesítményt. A megfelelően elhelyezett és működtetett Econavi rendszer kellően rugalmas ahhoz, hogy bárhol képes a nagyobb energiamegtakarítás elérésére.
nanoe™: nanoméretű részecskék segítségével tisztítja a helyiségek levegőjét. A Nanoe-G hatékonyan kiszűri a levegőben található, megtapadó mikroorganizmusokat, mint például baktériumokat, vírusokat és penészgombákat, ezáltal tisztább lakókörnyezetet eredményez.A Brit Allergia Szövetség tanúsítványával rendelkezik
Erőteljesebb légáramoltatás a kívánt hőmérséklet gyors elérése érdekében
z ECONAVI napfényérzékelési technológia: Új napfényérzékelő (hűtés üzemmódban). Az Econavi érzékeli a szobába besütő napfény intenzitásának változását és megállapítja, hogy napos vagy felhős-e az idő, illetve hogy éjszaka van-e. A rendszer kevésbé napsütéses körülmények között csökkenti a hűtést, ezáltal pedig csökkenti az energiapazarlást. Amikor napsütéses idő után felhős idő/éjszaka köszönt be, az Econavi érzékeli az kevesebb napsütést, és felméri, hogy alacsonyabb hűtőteljesítmény is elegendő. A hűtőteljesítmény változatlanul hagyása pazarlás lenne. Az Econavi érzékeli a változást, és úgy csökkenti a hűtésre fordított energiát, mintha 1°C-kal magasabb hőmérsékletet állítottak volna be a készüléken.
Nyaraló funkció: Ez az innovatív funkció 7/8 °C-on tartja a ház hőmérsékletét, így elkerülhető a csövek téli befagyása. Ez a lehetőség különösen nyaralókban és hétvégi házakban hasznos.
Szupercsendes üzemmód: Új generációs kompresszorának és ikerlapátos ventilátorának köszönhetően kültéri egységünk az egyik legcsendesebb készülék, A beltéri egység pedig szinte nem hallható, mindössze 20 dB-es zajszinten működik.
Egyenletes légáramlás elosztás
Valós idejű óra dupla működés időzítővel: Ezzel a funkcióval 24 órás időszakokra vonatkozóan megadhatja a klíma bekapcsolásának és kikapcsolásának időpontját (óra és perc).
Automatikus függőleges légáramlás: A lamellák automatikusan fel-le mozognak, de a távirányító segítségével rögzített szögben is beállíthatók.
Automatikus újraindítás: lehetővé teszi a berendezés biztonságos újraindítását, ha a működés valamilyen szokatlan ok, például áramszünet miatt leállt. Amint az áramellátás helyreállt, az egység megkezdi a leállás előtti paramétereknek megfelelő üzemelést.
Hosszú vezetékek: A kültéri egység és a beltéri egység(ek) egymástól a vezetékek hosszától függően helyezhetők el. A megengedett távolságok meghatározzák a felszerelési lehetőségeket. (max. 15 méter bekötési távolság)
A fedőlap hozzáférhetősége: A kültéri egység eltávolítható fedőlapnak köszönhetően, a karbantartás gyors és egyszerű.
Okostelefonos vezérlés (opcionális)
Levehető, mosható előlap: előlap egyetlen mozdulattal eltávolítható, és vízzel lemosható. A tiszta előlap egyenletesebb, hatékonyabb működést biztosít, ezáltal energiát takaríthat meg.
Öndiagnosztikai funkció: egy funkció vagy a rendszer nem megfelelően működik, a rendszer öndiagnózist végez.
vezetékes távirányító (opcionális)
Fűtés: akár -35 °C-os hőmérséklet mellett
Okostelefonos vezérlés (opcionális)
vezetékes távirányító (opcionális)
Működési tartomány hűtés: -10 / 43
Működési tartomány fűtés: -35 / 24
Beltéri méret: 295 x 798 x 375 mm
Kültéri méret: 630 x 799 x 299 mm

Beltéri egység:CU-VZ9SKE

Kültéri egység: CS-VZ9SKE

Wifi modul: CZ-TACG1 (opcionális)

RAC interfész adapter a P‑linkbe történő integráláshoz: CZ-CAPRA1 (opcionális)

Vezetékes távirányító a fali típushoz: CZ-RD514C (opcionális)