Panasonic Standard KIT-FZ60-WKE / CS-FZ60WKE / CU-FZ60WKE oldalfali mono split klíma 6.3 kW

540.918 Ft

Az ár beszereléssel együtt értendő (3 fm csövezésig). Megrendelés: +36 70 774 7954

Kategória: Címke:
PANASONIC Standard Inverter R32 KIT-FZ60-WKE FZ60WKE hűtő-fűtő hőszivattyús inverteres split klíma klímaberendezés klima légkondi légkondicionáló légkondícionáló
6 kW hűtőteljesítmény
Szabályzás hűtés: 0.98 – 6.5 kW
Működés hűtés: -10 – 43 °C)
~ 60 - 72m2 hűtésére.
SEER: 6,30
"A++" szezonális hűtő energiaosztály
6.8 kW fűtőteljesítmény
Szabályzás fűtés: 0.98 – 8.5 kW
Működés fűtés: -15 – 24 °C
SCOP: 4,00
"A+" szezonális fűtő energiaosztály
~ 54.4 - 68 m2 fűtésére.
PM 2,5 szűrő rendszer
Energia takarékos inverter vezérlés
Extra csendes klíma kompresszor
Beltéri zajszint (Éjszakai kis nagy.): 34 37 45 dB(A)
Kültéri zajszint (hűtés): 50 dB(A)
Kültéri zajszint (fűtés): 50 dB(A)
Beltéri hangteljesítmény (hűtés): 60 dB
Kültéri hangteljesítmény (hűtés): 65 dB
AEROWINGS légterelés
Infra távirányító tartozék
CZ-TACG1 WI-FI rendelhető 21.000 Ft. + ÁFA
Rendelhető PAW-AC-DIO Dry Contact interface szálloda ki-be kapcsolás és hiba üzenet küldés 54.000 Ft. + ÁFA
Hűtés éves energia felhasználás 333 kWh
Fűtés éves energia felhasználás 1540 kWh
Hűtés tervezett telj. 6 kW
Hűtés +35°C EER / 2.93
Fűtés tervezett telj. 4.4 kW
Fűtés +7°C / 1.54 kW / COP 5.4
Bivalens hőfok -10°C / 4.4 kW / COP 2.15
Fűtés min. üzemi hőfok -15°C / 4.19 kW / COP 1.94

 

R32 hűtőközeg
Nagy energia-megtakarítás
Az egységek R410A és R22-es csővezetékre is felszerelhetők.
Nagy bekötési távolság (15 m-től 30 m-ig)
Hűtés akár –-10 °C-os külső hőmérséklet esetén is
Panasonic R2 forgódugattyús kompresszor. A szélsőséges körülményekre tervezett forgódugattyús kompresszor nagy teljesítményű és hatékony
PM2,5 SZŰRŐ: A levegőben lebegő részecskék (PM2,5) port, koszt, füstöt és folyadékcseppeket tartalmaznak. Ez a szűrő felfogja a veszélyes szennyezőanyagokat, valamint a háztartási port és pollent is tartalmazó PM2,5 részecskéket
P-LINE INTEGRÁCIÓ: Megoldás az otthoni egységek P-Line vezetékre történő integrálására – CZ-CAPRA1. Bármilyen típusú egység a P-Line vezetékre csatlakoztatható. Lehetőséget biztosít a teljes körű vezérlésre
INTERNET CONTROL: Az Internet Control egy olyan új generációs, felhasználóbarát távirányító rendszer, amely lehetővé teszi, hogy a felhasználók egy egyszerű Android vagy iOS okostelefonnal, táblagéppel vagy PC-vel az interneten keresztül bárhonnan irányítani tudják légkondicionáló vagy hőszivattyú egységeiket (opcionális)
CSATLAKOZÁSI LEHETŐSÉGE: A beltéri egységbe integrált kommunikációs port egyszerű kétirányú adatátvitelt biztosít a Panasonic hőszivattyú és az otthoni vagy épületautomatizálási rendszer között
Econavi intelligens érzékelőrendszer: Pihenés vagy tévézés közben a légkondicionáló általában állandó hőmérséklet-beállítással működik. Az Econavi érzékeli ezt, és minden lehetséges módon csökkenti a veszteséget. Akár 38% energiamegtakarítás (hűtés) Csúcstechnológiájú érzékelőkkel és precíz szabályozási görbék segítségével elemzi a helyiség körülményeit, és ennek megfelelően állítja be a hűtőteljesítményt. A megfelelően elhelyezett és működtetett Econavi rendszer kellően rugalmas ahhoz, hogy bárhol képes a nagyobb energiamegtakarítás elérésére.
Mild Dry hűtés: megakadályozza a szoba páratartalmának hirtelen csökkenését, miközben biztosítja a beállított hőmérséklet megtartását. A relatív páratartalmat akár 10%-kal magasabban tartja a hagyományos hűtési folyamathoz képest. Ideális, ha bekapcsolt légkondicionáló mellett alszik.
Szagtalanító funkció: A hőcserélő tisztítását biztosító funkció, amely megakadályozza a szagok terjedését. Működése alatt a ventilátor átmenetileg kikapcsolt állapotban marad, hogy a hőcserélő tisztítása közben ne keletkezzenek kellemetlen szagok.
Levehető, mosható előlap: előlap egyetlen mozdulattal eltávolítható, és vízzel lemosható. A tiszta előlap egyenletesebb, hatékonyabb működést biztosít, ezáltal energiát takaríthat meg.
Inverter Plusz rendszer: Az Inverter Plusz termékek a standard inverteres légkondicionálók jellemzőihez képest több mint 20%-kal jobban teljesítenek. Az Inverter Plusz rendszerek mind hűtés, mind fűtés üzemmódban az „A” energiaosztályba tartoznak.
Econavi napfény-érzékelés: Új napfényérzékelő (hűtés üzemmódban). Az Econavi érzékeli a szobába besütő napfény intenzitásának változását és megállapítja, hogy napos vagy felhős-e az idő, illetve hogy éjszaka van-e. A rendszer kevésbé napsütéses körülmények között csökkenti a hűtést, ezáltal pedig csökkenti az energiapazarlást. Amikor napsütéses idő után felhős idő/éjszaka köszönt be, az Econavi érzékeli az kevesebb napsütést, és felméri, hogy alacsonyabb hűtőteljesítmény is elegendő. A hűtőteljesítmény változatlanul hagyása pazarlás lenne. Az Econavi érzékeli a változást, és úgy csökkenti a hűtésre fordított energiát, mintha 1°C-kal magasabb hőmérsékletet állítottak volna be a készüléken
Szupercsendes üzemmód: Legújabb generációs kompresszorának és ikerlapátos ventilátorának köszönhetően kültéri egységünk az egyik legcsendesebb készülék, A beltéri egység pedig szinte nem hallható, mindössze 20 dB-es zajszinten működik.
Egyszerű vezérlés BMS rendszerrel: A beltéri egységbe integrált kommunikációs port egyszerű kétirányú adatátvitelt biztosít a Panasonic hőszivattyú és az otthoni vagy épületfelügyeleti rendszer között.
Nagy teljesítményű üzemmód: A gyors és hatékony intenzív üzemmód ideális, amikor a legmelegebb vagy leghidegebb napon tér haza. Maximális teljesítménnyel dolgozik annak érdekében, hogy 15 percen belül elérje a kívánt hőmérsékletet.
Soft dry üzemmód: finom légáramoltatás segítségével csökkenti a szoba magas páratartalmát, így jelentős hőmérséklet-ingadozás nélkül biztosít komfortérzetet.
Egyéni légáramlás-beállítás: lehetővé teszi a légáramlás irányának függőleges és vízszintes irányú szabályozását, és távirányító segítségével kényelmesen beállíthat
Auto üzemmód (Inverter): A helyiség beállított hőmérsékletének függően hűtésről automatikusan fűtésre vált.
Egyszerű automata kapcsolórendszer: Amikor a mért és a beállított hőmérséklet közötti különbség eléri vagy meghaladja a 3°C-ot, a készülék automatikusan átvált az éppen aktuális működési módról fűtésre vagy hűtésre, hogy a helyiség hőmérsékletét folyamatosan kellemes szinten tartsa.
Hot Start üzemmód: A fűtési, valamint a fagymentesítési ciklus megkezdése után a beltéri ventilátor akkor lép működésbe, ha a beltéri hőcserélő már felmelegedett.
Valós idejű óra dupla működésidőzítővel: Ezzel a funkcióval 24 órás időszakokra vonatkozóan megadhatja a klíma bekapcsolásának és kikapcsolásának időpontját (óra és perc).
Automatikus újraindítás: lehetővé teszi a berendezés biztonságos újraindítását, ha a működés valamilyen szokatlan ok, például áramszünet miatt leállt. Amint az áramellátás helyreállt, az egység megkezdi a leállás előtti paramétereknek megfelelő üzemelést.
Hosszú vezetékek: A kültéri egység és a beltéri egység(ek) egymástól a vezetékek hosszától függően helyezhetők el. A megengedett távolságok meghatározzák a felszerelési lehetőségeket.
A fedőlap hozzáférhetősége: A kültéri egység eltávolítható fedőlapnak köszönhetően, a karbantartás gyors és egyszerű.
Öndiagnosztikai funkció: egy funkció vagy a rendszer nem megfelelően működik, a rendszer öndiagnózist végez.
Vezetékes vezérlő (választható): LCD kijelzős falra szerelhető egység
Okostelefonos vezérlés (választható)
Cső átmérő: 6/12
Hűtési tartomány: 5 / 43
Fűtési tartomány: -15 / 24
Kültéri méret: 290 x 1070 x 240 mm
Beltéri méret: 695 x 875 x 320 mm

Beltéri egység: CU‐FZ60UKE

Kültéri egység: CS‐FZ60UKE

Wifi modul: CZ-TACG1 (opcionális)

RAC interfész adapter a P‑linkbe történő integráláshoz: CZ-CAPRA1 (opcionális)

Vezetékes távirányító a fali típushoz: CZ-RD514C (opcionális)