Akció!

Panasonic Aquarea T-CAP osztott hőszivattyú K generáció 9kW 185l HMV (KIT-AXC09KE5)

3.831.793 Ft 3.448.614 Ft

Megrendelés: +36 70 773 3109

Kategóriák: , Címke:

Panasonic Aquarea T-CAP osztott hőszivattyú K generáció 9kW 185l HMV (KIT-AXC09KE5)

Forradalmian új, alacsony energiafelhasználású megoldást nyújt az otthoni melegvíz előállítására, valamint a levegő fűtésére és hűtésére. Ez a rendszer figyelemre méltó teljesítményével és energiatakarékosságával kiemelkedik a többi közül.

A modell kifejezetten utólagos átalakítási projektekhez és új építkezésekhez készült. Megbízható fűtési teljesítményt nyújt minden időjárási körülmények között, még rendkívül hideg környezeti feltételek mellett is.

Stílusos kialakítás és tökéletes integráció

Az Aquarea K generáció prémium fehér kivitelével és tökéletesen integrált vezérlőjével tűnik ki. Az elegáns fekete sávval díszített vezérlő a készülék hosszában fut, a rendszer pedig harmonikusan illeszkedik otthonának megjelenésébe.

Az All in One modell mindössze 599 x 602 mm-es alapterületű, tehát hasonló méretű, mint egy háztartási készülék. Ennek ellenére erőteljes teljesítményt nyújt, hogy biztosítsa az otthona kényelmét.

Az Aquarea kültéri egységei átdolgozott designnal rendelkeznek, ami nemcsak a megjelenést javítja, hanem a használhatóságot is. Az elegáns antracitszürke színárnyalat tökéletesen illeszkedik bármilyen környezetbe.

A berendezés tartalmaz egy rozsdamentes acélból készült, U-VacuaTM szigetelőlemezzel ellátott használati melegvíz-tartályt. Ez biztosítja az optimális hőtartást és maximális hatékonyságot, miközben kompakt mérete lehetővé teszi, hogy kevés helyet foglaljon otthonában.

Kiemelkedő energiahatékonyság

A Panasonic Aquarea T-CAP rendkívül energiahatékony működést biztosít, csökkentve ezzel a környezetterhelést. 35°C-os fűtésnél A+++ minősítést ért el, míg a használati melegvíz (DHW) előállításánál A+ minősítést kapott.

A hőszivattyú rendelkezik egy "A" vízszivattyúval, amelynek fordulatszáma változtatható. Ez lehetővé teszi a rendszer számára, hogy maximális teljesítményt és hatékonyságot nyújtson, miközben alkalmazkodik otthona egyedi igényeihez.

A  rendszer beépített mágneses vízszűrővel rendelkezik, amely javítja a rendszer teljesítményét és élettartamát. Az -20°C-ig lemenő működési tartomány még rendkívül hideg hőmérsékleten is megbízható fűtési teljesítményt garantál.

Az Aquarea T-CAP rendszer -28°C-ig terjedő működési tartományával biztosítja a kényelmet, még a legzordabb téli napokon is. Akár -10°C-os külső hőmérséklet esetén is 60°C-os meleg vizet állít elő, így bőséges ellátást biztosítva a lakossági igényeknek.

Egyszerű vezérlés és felügyelet

Az Aquarea T-CAP rendszer frissített felhasználói felülettel és egyszerű funkciókkal rendelkezik, amelyek könnyebbé teszik a rendszer vezérlését és kezelését. Kompatibilis a BMS projektekkel, és lehetőséget nyújt a távoli felügyeletre és vezérlésre az opcionális Aquarea Smart és Service Cloud segítségével.

A Panasonic Aquarea T-CAP segítségével otthona még jobbá válhat. Az All in One K generáció egy avantgárd megoldás, amely ötvözi a fenntarthatóságot, hatékonyságot és dizájnt, hogy energiatakarékos és hangulatos életteret teremtsen. Élvezze a kiemelkedő teljesítményt, a legmodernebb funkciókat és az Aquarea megbízhatóságával járó biztonságot

 

KIT-AXC09KE5
Kivitel Osztott
Felhasználás Fűtésre + Hűtésre
Fűtési teljesítményadatok (A7/W35)
Névleges teljesítmény 9 kW
Ventilátor fordulatszáma -
Levegő-térfogatáram -
Elektr. Teljesítményfelvétel -
Teljesítményszám ∊ (COP) fűtőüzemben 5,03
Hűtési teljesítményadatok (A35/W18)
Névleges hűtőteljesítmény -
Ventilátor fordulatszáma -
Elektr. Teljesítményfelvétel -
Teljesítményszám (EER) hűtés közben -
Fűtési teljesítményadatok (átlagos éghajlati viszonyok)    
Alacsony hőmérsékletű alkalmazás (W35)    
Szezonális teljesítményszám (SCOP) 4,96
Közepes hőmérsékletű alkalmazás (W55)
Szezonális teljesítményszám (SCOP) 3,57
Levegő belépési hőmérséklete (Hűtés)
Minimum 10 °C
Maximum 43 °C
Levegő belépési hőmérséklete (Fűtés)
Minimum -28 °C
Maximum 35 °C
Fűtővíz (szekunder kör)    
Max. előremenő hőmérséklet 65 °C
Kültéri egység elektromos értékei
Fázis -
Szükséges biztosítás -
Beltéri egység elektromos értékei
Fázis 1 fázis
Szükséges biztosítás -
Elektromos fűtőbetét 6 kW
Hűtőkör R32
Kültéri egység méretei
Mélység 320 mm
Szélesség 900 mm
Magasság 1340 mm
Beltéri egység méretei
Mélység 602 mm
Szélesség 599 mm
Magasság 1642 mm
Össztömeg
Kültéri egység 88 kg
Beltéri egység 101 kg
Energiahatékonysági osztály (Fűtés, átlagos éghajlati viszonyok)
Alacsony hőmérsékletű alkalmazás (W35) A+++
Közepes hőmérsékletű alkalmazás (W55) A++
Melegvíz-készítés A
Beépített melegvíz-tároló 185 l

 

 

További információk

Energiaosztály (hűtés)

Fűtésre optimalizált

Garancia

SCOP

SEER

WIFI

Energiaosztály (fűtés)