LG Deluxe DC09RK oldalfali mono split klíma 2,5 kW

526.900 Ft

Megrendelés: +36 70 773 3109

Kategória: Címke:
Energiaosztály hűtés A++
Energiaosztály fűtés A++
Méretek (beltéri) 837 x 308 x 189 mm
Méretek (kültéri) 770 x 545 x 288 mm
Hűtőteljesítmény 2,5 kW
Fűtőteljesítmény 3,2 kW
Energiaosztály A++/A++
Hűtőközeg besorolás R32
SEER 7,9
SCOP 4,6
Jótállási idő 36 hónap*
Zajszint 19/27/37/40 dB
Helyiségméret 25-40 m2
Wifi vezérlés igen
Extra szűrő igen
Jet Cool (gyors hűtés) igen
LED kijelző igen
Öndiagnosztika rendszer igen
Automata tisztítás igen
Négyirányú automatikus légterelés igen

 

-Gyári WI-FI vezérlés
-Készülékdiagnosztika okoseszközzel
A Smart Diagnosis intelligens diagnosztikával a felhasználók közvetlenül az okostelefonjukról ellenőrizhetik a beállításokat és a telepítést, elvégezhetik a hibakeresést, és további információkhoz juthatnak.
-Aktív energiaszabályozás
Az LG aktív energiaszabályzó megoldása végzi az energiafogyasztás szintjének és a hűtőteljesítménynek a beállítását a kompresszormotor maximális fordulatszámának szabályzásával.
Az LG aktív energiaszabályozási funkciógombbal három szinten állíthatja az energiafogyasztást (80%, 60%, 40%). Egyetlen gombnyomással vezérelheti a hűtési teljesítményt, és csökkentheti az energiafogyasztást.
-Energiafogyasztás-kijelző
-Plasmaster Ionizátor Plus
Az LG Plasmaster Ionizátor Plus sterilizálja a levegőt és a környező felületeket, s így biztosít biztonságosabb, tisztább környezetet
-Automatikus tisztítás
A teljes körű automatikus tisztítás funkció megakadályozza a baktériumok felhalmozódását és a penész kialakulását a hőcserélőn, ezáltal kellemesebb és kényelmesebb környezetet biztosít.
-Jet Cool gyorshűtés
A Jet Cool funkció gyors lehűtést tesz lehetővé. Ebben az üzemmódban egy hűvös, erős légáramot fúj a gép maximum 30 percig, illetve amíg a szoba hőmérséklete a 18 °C-ot el nem éri.
-Négyirányú légterelés
-Gyors fűtés
A 4 utas automatikus hintáztatás a légáramot a környezethez igazítja, ami lehetővé teszi a szobákban a meleg levegő egyenletes elosztását, ezzel lehetővé téve a gyors felmelegítést.
-Gold Fin bevonatú hőcserélő
A Gold Fin technológia garantálja, hogy a felület ellenállóbb legyen a korrózióval szemben, így jelentősen megnöveli a hőcserélő élettartamát.
-Kellemes légáram funkció
A kényelem érdekében a légkondicionáló légnyílásait olyan előre beállított helyzetbe állíthatja, amellyel a levegő a szobában tartózkodó személyekkel ellentétes irányba áramlik.
-Alacsony zajszint 19dB
-Csendes üzemmód
-Gyors és egyszerű összeszerelés
-Az LG DELUXE légkondicionáló keskeny és modern kialakítása minden környezetbe tökéletesen illik. Egyszerűen telepíthető és a kicsúsztatható szűrő kényelmes tisztítást tesz lehetővé. A nagy, rejtett kijelzőn tökéletesen nyomon követhető az energiahasználat.

További információk

Energiaosztály (fűtés)

Energiaosztály (hűtés)

Fűtésre optimalizált

Garancia

SCOP

SEER

WIFI