Akció!

HAIER RAC FLEXIS MATT BLACK AS71S2SF1FA-MB3 / 1U71S2SR2FA inverteres klímaberendezés 7 kW R32

529.900 Ft 454.900 Ft

Megrendelés: +36 70 773 3109

Kategória: Címke:

Napjainkban a Haier márkanevet a megbízhatóság és a minőségi felhasználóbarát termékei tették a világ legnagyobb háztartási gép gyártójává. A lakossági klímakészülékek mellett kereskedelmi és ipari berendezései is megállják helyüket a legnagyobb nagy múltú gyártók termékei mellett, és mindezt kedvező áron kínálja. Termékeit folyamatosan független minősítő cégekkel ellenőrizteti – minden Haier klímaberendezés rendelkezik Eurovent minősítéssel.

Haier Felxis Matt Fekete Inverteres Oldalfali Monosplit Klíma Jellemzők:
UPC Pro tecnológia:
Az UVC Pro egy olyan technológia, amely az UV-sugarak spektrumában, és különösen két hosszon működik: az UVC-sugarak, amelyek meggátolják a levegőben jelen lévő vírusokat és baktériumokat, amelyek áthaladnak a lámpa által kibocsátott sugarakon, és a vákuum UV-sugarakat, amelyek generálnak. hidroxil gyökök, amelyek a környezetbe kerülnek, és amelyek növelik a levegőben jelen lévő vírusok és baktériumok gátlásának hatékonyságát.
Könnyű szerelés: A beltéri egységet úgy tervezték, hogy lehetővé tegye a légkondicionáló belső alkatrészeinek gyors és alapos tisztítását.
UVC Sterilitás: A Haier UVC generátora megkapta az új koronavírus inaktiválási tanúsítványát a vezető Texcell S,A független vírusvizsgáló laboratóriumtól Franciaországban. A globális kutatószervezet arra a következtetésre jutott, hogy a Haier UVC-generátor az új koronavírus (SARS-CoV-2) 99,998%-át inaktiválja a zárt tesztállomásokon belül.
hOn Wi-Fi vezérlés:lehetővé teszi, hogy okostelefonján vagy táblagépén egyetlen alkalmazásból átvegye az irányítást a Haier csoport összes eszköze felett az okosotthonban. A hOn alkalmazás lehetővé teszi az összes alapvető funkció és még sok más kezelését. Az alkalmazás hangutasításokra is képes reagálni, mert kompatibilis a Google Assistant és az Alexa szolgáltatással.
Eco Sensor: A klímaberendezés érzékeli a fény intenzitását, az emberek mozgását és az aktivitás szintjét. Ezután automatikusan beállítja a hűtést, ami lehetővé teszi az energiafogyasztás csökkentését.
Könnyű telepítés: Az egyszerű konfiguráció egyszerű telepítést tesz lehetővé.
Légterelők: speciális aerodinamikus kialakítása lehetővé teszi a légáramlást tovább és erősebben, miközben a simább légáramlással alacsony zajszintet és energiafogyasztást tart.
Csendes üzemmód:Az alacsony zajszint nyugalmat biztosít a ventilátor, a légcsatornák és az optimalizált kialakításnak köszönhetően.

 

Bontható
Igen
Beltéri egység
AS71S2SF1FA-MB3
Beltéri egység (szé/ma/mé, mm)
1115x235x343
Beltéri nettó tömege (kg)
15,2
Beltér hűtés hangnyomás (dB(A)
33/37/43/47
Beltér fűtés hangnyomás (dB(A)
33/37/43/47
Hűtés teljesítmény (kW)
2,2-7,5
Névl. hűtés teljesítmény (kW)
7
Fűtés teljesítmény (kW)
2,4-8,5
Névl. fűtés teljesítmény (kW)
8
Hatékonyság SCOP (W/W)
4
Energiaosztály
A++/A+
Légszállítás (m3/h)
1100
Villamosáram-felvétel max. (A)
13
Kültéri egység
1U71S2SR2FA
Kültéri egység (szé/ma/mé, mm)
890x353x697
Kültéri nettó tömege (kg)
45
Kültéri hangnyomásszint (dB(A)
57
Működési tartomány, hűtés (°C)
-20~24
Működési tartomány, fűtés (°C)
-20~43
Csőhossz (max. m/emelés m)
50/30
Csőméret (folyadék mm/gáz mm)
10/15
Hűtőközeg
R32
Hűtőközeg töltet/CO2 (kg/t)
1,3/0,88
Működési elv
inverteres
Márka
Haier
Végfelhasználói jótállás (év)
5
Javasolt méret min. (m2)
65
Javasolt méret max. (m2)
75
Névleges Hűtés (kW)
7
Helyiségméret, négyzetméter
75

További információk

Energiaosztály (fűtés)

Energiaosztály (hűtés)

Fűtésre optimalizált

Garancia

SCOP

SEER

WIFI